Veel gestelde vragen

gratis-telefoonnummer.nl de oplossing voor een gratis vast telefoonnummer. Zonder abonnement ; speciaal voor zzp-er en ondernemer.

Ja het is echt gratis! Wij hebben geen vreemde of ingewikkelde contracten maar wij doen ons best om ondernemers (klein, zzp-er en groter) te helpen. Daarvoor hebben wij een en ander voor onze klanten:

  • OPTA / ACM, wij zijn erkend door de ACM (voorheen Opta).
  • Privacy, uiteraard! Wij zijn aangemeld bij het CBP maar nog belangrijker, wij vinden dit gewoon en ook belangrijk!
  • Technische, volledig in eigen beheer.
  • Back-up, alles! Onze systemen zijn volledig redundant.
  • Verzekering, wij hebben een deugdelijke en betrouwbare verzekering voor schades “in het geval dat”
  • Nog vragen, wij beantwoorden ze graag of misschien staat het antwoord of oplossing hieronder:

Je krijgt van ons direct een 088 of 085 telefoonnummer. Dit nummer is direct beschikbaar. Wil je een regionaal telefoonnummer? Dat kan, via je eigen beveiligde portal kan je regionaal (net)nummer aanvragen.

Al onze nummers, ook de 088 en 085 nummers hebben een standaard lokaal tarief. Wij geven geen “betaal” of “service” nummers uit.

Nee! Alle nummers die wij uitgeven zijn persoonlijk en alleen voor jou. Wij hebben ook geen systeem met een nummer en dan een zgn doorkies / keuze nummer.

Wij zien geen directe gegevens, onze telefonistes ook niet. Natuurlijk hebben wij inzicht in je gegevens voor o.a. de administratie. Maar onze telefonistes die je kunnen doorschakelen zien jouw (06) nummer niet.

Wij rekenen geen andere kosten dan :

  1. het opnemen als antwoordservice volgens jouw instructie(s) v.a. 1 euro
  2. de kosten voor het doorverbinden (als jij dit wil) deze kosten zijn zonder starttarief en je betaalt alleen per seconde

Jij bent in controle! Je weet dat je telefoon beantwoord zal worden door gelijk-gestemde ; ondernemers. Die er van bewust zijn dat er belangen zijn, ook aan een telefoongesprek. Immers er belt een (potentiële) klant.

Deze (en jij) weet ook dat ieder gesprek opgenomen zal worden en dus ook beoordeeld kan worden. Hiermee is het platform onder toezicht van de beste supervisor, dat ben jij! 

Wij sturen wekelijks een factuur achteraf. Natuurlijk alleen als je kosten hebt gemaakt. Deze betaal jij binnen 7 dagen, stipt.

Betalen kan je doen via iDEAL of Paypal (incl Credit Card).

Alle transacties zijn via het beveiligde gedeelte van ons systeem live te zien.

24/7 zijn wij open en beschikbaar voor je telefoontjes. Iedere dag van het jaar de beste antwoordservice. Jij bepaalt waneer je doorgeschakeld bent en natuurlijk wanneer je telefoon wilt beantwoorden.

Wij geloven dat een goede telefoon dienst of antwoord service van onschatbare waarde is. Toen wij zelf op zoek gingen naar een antwoord service merkten wij hoe slecht de dienstverlening is en dat telefoonbeantwoording (te) duur is.

Uit onvrede hebben we besloten om het zelf te gaan doen en een professionele dienst op te zetten die voor iedereen (groot en klein) bereikbaar is. Deze gedachte van “de perfecte antwoordservice als dienst” bracht ons de volgende uitdaging.

Een betrouwbaar systeem en netwerk wat functionaliteit heeft wat eigenlijk “normaal” zou moeten zijn; opnemen, terugluisteren, profiel en voorkeuren live beheren etc…. … dat bestond dus nog helemaal niet; dan maar zelf maken! En dat is gelukt.

Wij stellen dit platform dus nu open en wij zijn ervan overtuigd dat het een topsysteem is dat technisch jaren verder is dan de gangbare systemen. In combinatie met het efficient inzetten en delen van capaciteit zijn wij wel een partner voor kleine en middelgrote ondernemers!

Meer weten?  Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze Engelstalige website voor “corporate information”

Aanmelden

Bezoek dan onze website goedemorgen-goedemiddag.nl daar kan je direct een eigen telefoonnummer aanvragen en je telefoon instellingen zoals script regelen. Ook zonder verplichtingen of rare abonnementen.